beats by dre cheap

Osvrt


Sjetih se svog bloga koji prkosi vremenu. I tako dok se spremam da izađem vani odlučio sam napisati neki novi post. Ne znam o čemu bih pisao. U prošlim postovima sam pisao o tome da sam student prava I godine i da se zahvaljujem profesru Zdravko Lučić-u na datoj motivaciji.

Nešto o čemu se u svijetu najviše priča od mog posljednjeg posta jeste "Islamska država". ISIL je sada ta nova okrutnnija verzija Al-Kaide koja ubija bilo koga ko se protivi njihovim shvaćanjima ovog svijeta, odnosno njihovoj interpretaciji islama. Da danas dođu meni u kuću i ja bih bio ubijen, iako sam musliman, jer se ne slažem s njihovim shvatanjima. I sada kada se desio ovaj novi napad u Francuskoj mislim da će islamofobija samo da bude još veća. Mislim da svijet treba da odvaja sve muslimane od ovih ekstremista jer niko normalan ne može podržavati ubijanje nevinih ljudi. Sada kada sam napisao o negativnim stvarima o kojima se najviše možei čuti u medijima, ali i među ljudima trebao bih napisati i nešta pozitivno. Jedino što mi pada na pamet u ovom trenutku jeste to da napišem nešta pozitivno šta se desilo u mom životu od posljednjeg posta. I dalje sam student prava, ali sada sam II godina. Lučićevo "Rimsko pravo" je položeno, a i dalje mu se zahvaljujem na motivaciji da položim taj predmet. Dakle iz izloženog se može vidjeti moj napredak u pogledu edukacije.

Sada kada sam ostao bez ideje o čemu bih pisao nepreostaje mi ništa drugo nego da ovaj post završim nekom mudrom rečenicom. Koliko god bile velike suprotnost među ljudima, one su u biti ipak nešto sporedno. Ono što nas dijeli, u usporedbi s onim što nas združuje, bezgranično je sitno.(Preuzeto sa interneta)<(br>
P.S. Želim vam svima čestit Božić(katolicima), sretnu Novu godinu, i sretan Božić(pravoslavcima)!

Sjećanja
http://freedownloadmusic.blogger.ba
09/01/2015 20:17